Ráno

Ráno

Anotace: ..

Když ráno slunce probouzí se a mokrá tráva ještě studí,

tak ze spánku mě něžně budí ,tvůj hlas co slyším tolik ráda

a z okna tvoje dlaň mi mává, tak jako by mě hladit chtěla,

po ránu ještě rozechvělá, já cítim teplo tvého těla a toužím po tvé náruči.

Když ráno slunce probouzí a z mlhoviny svlékne šaty,

pak protne paprsek svůj zlatý a zahřeje nás na duši,

tak nikdo neví, netuší, jak ráda jsem za tyhle rána, kdy blízko tebe můžu stát,

tak jako slunce se tě dotknout a navždycky tě milovat...
Autor lovelienka, 02.12.2008
Přečteno 526x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, Teny, Holis, Ďábel sám, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí