Víš to?

Víš to?

Anotace: Myslím, že ano, ale neuvědomuješ si sílu tohoto opomíjení...

Znáš krásu slova, pohledu?
Poznej jak číšit všemi lidmi
Protékat srdcemi pak dovedu
Výběr pohledů nemám střídmý

Miluju pohled tvůj ke mně
Miluju pocit žízně u kalicha
Miluju svou postel pohodlně
Miluju soumrak, kdy vše utichá
Miluju tanec s tebou a měsícem
Miluju vůni tvých ranních vlasů
Miluju temný les v němž jsem
Miluju strach po celou trasu
Miluju sobotu ráno když spíš
Miluju letní vítr co tě hřeje
Miluju hory co pučí výš a výš
Miluju tvé rty, když se směješ

Daruj mi úsměv bezprostřední
Nečekej až ti o dlaň řeknu
Cítím tvůj dech v noci ve dni
Už se z tebe děvče nevysmeknu

Buď můj kontakt s nebeskem
Buď sedmikráska tisíci krás
Nezapomeň kdo vlastně jsem
Nezapomeň koho ráda máš
Autor Mladý pán P., 03.12.2008
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Quigleika, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krásné...

18.12.2008 08:22:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí