Co nehoří, nevzplane

Co nehoří, nevzplane

Anotace: Co nehoří, to nevzplane a čas své dluhy dostane

Co nehoří, to nevzplane
a čas své dluhy dostane,
když jeden z nás jí zlomí vaz.

Na počkání bez trucu,
zas všechno dá nám do pucu,
ta láska jedna marnivá.

Jak rakovina vkrade se nám
pod kůži co necítí,
jak rakovina umlčí v nás to,
co srdce nevidí.

Pak šťastné rýmy budu psát
a za lásku se jenom prát,
však otočí se zase čas
a sfoukne všechno nad propast.

Tím zhasnou všechny tajné svíce,
jenž nedovolí vstoupit více.
Autor Dreamer, 05.12.2008
Přečteno 511x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Bíša, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí