TY

TY

Anotace: ... netřeba

Tenkrát, tos byl ty,
kdo mi připomněl,
jak jsou sladké rty,
můj mozek málem zapomněl.

Nechtěla jsem ti zprvu věřit,
bála se tvých dotyků,
však tělo mé se přestalo bránit,
odevzdalo se slastným požitkům.

Zamilovala jsem se jak malá
holka do hraček svých,
věřím, že už nezůstanu sama,
schoulím se do rukou tvých.

Každé setkání je něčím nové,
polibké jsou vášnivé víc a víc,
tvé ruce objevují tělo moje,
neskrývám před tebou vůbec nic.

Bez tebe tak prázdná jsem,
hledám přítomnost tvojí,
s tebou ztrácím pevnou zem,
s tebou být za to stojí!
Autor Lonely.girl, 05.12.2008
Přečteno 461x
Tipy 7
Poslední tipující: Poetik, BArBArKO, grohy, blue, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tipuji, co to jde
snad tě jednou obejme ;)

14.12.2008 00:52:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí