Jen Ty

Jen Ty

Anotace: Nevím,zda to má být báseň...je to "rýmované",ale především to vyjadřuje moje myšlenky....

Při svitu hvězd, myslím na Tebe.
Při východu slunce, myslím na Tebe.
Při zkoumání měst, myslím na Tebe.
Při lovení sumce, myslím na Tebe.

Při hodině fyziky, myslím na Tebe.
Při hraní piškvorek, myslím na Tebe.
Při stříhání ofinky, myslím na Tebe.
Při opravě tříkolek, myslím na Tebe.

Při plnění všech úkolů, myslím na nás dvě.
Při slunce západu...vidím jen Tebe a mě!
Autor Nebbisha, 06.12.2008
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka, Květa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se ti moooc povedlo...jak se lidově říká..vzalo mě to za srdce, díky

06.12.2008 01:28:00 | Květa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí