Vyznání

Vyznání

Anotace: ..jak moc ho miluji...

Vločky sněhu, když do tváří studí,
vášeň a něhu tvou, ve mně budí.

Kapky deště, když čas od času mrazí,
vzpomínáš? když leželi jsme nazí..

Ohárek ze dřeva, když ještě pálí
to srdce mé, slyší tě už z dáli.

A vítr, ten když pohrává si s listy,
cítím na líci doteky tvými prsty.

Blesky, ty nepřináší mi zlobu,
chci být s tebou celou dobu.
Autor Jean89, 06.12.2008
Přečteno 656x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, ZuzInQa, Bíša, Žqáry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí