Dárek

Dárek

Anotace: Ach, ta láska...

Již není ten den dalek,
kdy přijdu, Drahá, k Vám
a přinesu Vám dárek
k Vašim narozeninám.

Přemýšlel jsem moc a moc,
myslel jsem na něj celé dny
a o Vás se mi noc co noc
zdály ty nejkrásnější sny.

Neptejte se, Paní má,
co se v mojí mysli skrývá,
to se přeci nedělá,
vždyť už jenom pár dní zbývá.

Pak Vám ten dárek přijdu dát
a budu doufat, že Vám snad
prozradí ta věc nicotná,
jak velmi Vás mám rád.
Autor petříček, 06.12.2008
Přečteno 418x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mbonita, emi-lee, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Darek z lásky darovaný má nevyčíslitelnou hodnotu:-))

16.12.2008 12:10:00 | JaniHani

šťastná to žena
co bude darem
potěšena:-)

06.12.2008 15:14:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí