Hra pro tři hlasy

Hra pro tři hlasy

Anotace: Skončíme tu hru stokrát hranou, každý si půjdem svojí stranou. Do zatáček a do daleka, kdo ví, co na nás ještě čeká.

Já už nechci hrát o lásku,
v tajné hře pro tři hlasy,
motat si svůj život z provázku
a doufat v lepší časy.

Já už nechci jen tajně snít
o Tobě v noci, ráno,
více Tě ztrácet než-li mít,
jen v duši rozestláno.

Já už nechci si odvykat
a zase znovu zvykat,
zas srdce klíčem odmykat
a potom za to pykat.

Já už nechci být hračkou jen,
kterou si kdy chceš spustíš
a pak jí utneš kamenem,
co rychle na zem pustíš.

Já už nechci jet ve vlaku,
co zastávky snad nemá,
co vyveze Tě k oblakům
a pak padáš jak střela.
Autor grázlík, 07.12.2008
Přečteno 344x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Lenni, Dračičák, janewe, Romana Šamanka Ladyloba, klarass
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to chápu

07.12.2008 16:27:00 | janewe

Pěkné!

07.12.2008 15:36:00 | klarass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí