Láska je vyšší zákon

Láska je vyšší zákon

Anotace: Jak zpívají U2.. Inu, i takový dokáže být svět po boku úžasné, milé, krásné slečny... :-) Tato báseň však nedokáže zdaleka vystihnout ten neuvěřitelný pocit :-)

Vstávej sladce s pocitem lásky,
z věcí kolem nedělej si vrásky,
shledáme se za pár dní,
pak nebudeme jenom snít,
budem spolu, hezky nám bude,
obejmu tě, políbím všude,
kde si jenom budeš přát,
sama víš, že mám tě rád,
že miluju Tě, jak jen umím,
nezávidím těm všem druhým,
mám jen Tebe a jsem šťastný,
za to jak je ten svět krásný,
jak jsi hezká, když zavřená máš očka,
krásná a hebká jako kočka,
ráno ti to nejvíc sluší,
vzbudíš se v mém náručí
a srce ti buší,
pak se svineš do klubíčka,
spokojeně zas zavřeš víčka,
pak letmý dotyk našich tváří,
až celá spokojeně záříš,
nechci už zažít jiný pocit,
než mít Tě blízko ve dne, v noci,
toužím a chci být jen s Tebou,
bez tebe mě noci zebou,
chci zažít s Tebou radost i žal,
v dobrém, ve zlém, jít s tebou dál,
jít po cestě nohou bosou,
horkou pouští, ranní rosou,
projít se spolu celou vláhou,
budu tě milovat oblečenou, nahou,
veselou i smutnou,
vážím si Tě, čím jsi pro mě,
vždyť podobáš se velké dámě,
jsi slečna sličná, v plné kráse,
a já umírám touhou zase,
tisknout Tě k sobě a jenom líbat,
tohle je přesně ten případ,
velké lásky v širém světě,
s pocitem, že někdo chce Tě,
milovat a nepustit pryč,
táhne nás dál velký chtíč,
poznávat a učit se nové věci,
pevně věřit svému srdci,
je mi krásně v tomhle světě,
po Tvém boku, MILUJU TĚ!
Autor Richard LaFontaine, 08.12.2008
Přečteno 422x
Tipy 10
Poslední tipující: lexus, paneach, její alter ego, Mbonita, páááááááá, B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

zavidim ty pocity...:-) hezke...

08.12.2008 23:31:00 | B.a.r.b.a.r

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí