Strženi z nebes...

Strženi z nebes...

Anotace: starší, kratší... s neurčitým koncem

Stržení z nebes do hlubin,
vyhnáni z krajin klidu.
Hledáme smysl čehosi,
důvod či svoji chybu.

Hledáme smysl čehosi,
co už snad nemá smysl.

A srdce bolí...
Autor Trawnikar, 09.12.2008
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí