Smím prosit ?

Smím prosit ?

Anotace: Štěstí

Smím prosit ?
Dobrý den, smím vás vyzvat ku tanci,
sedět jen tu, budem jak dva lívanci.
Nabídnu vám svoje rámě,
ať na parket vás vedu správně.
Hrajou zrovna píseň hezkou,
chci jí tančit s pěknou ženskou.
Zvládneme to spolu hravě,
povedu vás jak pan hrabě.
Přiznám se však, nejsem odsud,
zavál mě sem , snad sám osud.
Jste tak krásná , něžná , milá,
tancujete jako víla.
Je to zvláštní pocit silný,
jako bych vás znal už jindy.
Jsem snad láskou zmatený,
teď pro vás srdcem ztracený.
Jen s vámi tančit chtěl bych zas,
ještě jednou a pak zas,
stokrát nejmíň tisíc krát,
celý život vedle Vás.
Autor Ped111ro, 09.12.2008
Přečteno 344x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, paneach, Paulín, Mbonita, Psavec, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I když to úplně neladí, tak se mi líbí pro obsah
a námět. Jsi romantik který umí vyzvat ženu k tanci.

09.12.2008 21:04:00 | Paulín

Zaláskovaná básnička.

09.12.2008 19:26:00 | Psavec

to je krasny,,,romanticky,no proste super ST

09.12.2008 15:11:00 | strašidýlko-střapatý

Ty budeš asi šťastně zamilovaný muž... takže hodně štěstí a vítej mezi námi, modrými blázny... :o))

09.12.2008 11:47:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí