Citáty a zamyšlení

Citáty a zamyšlení

Anotace: Citáty

Mé básně šláply Jakubovi Špalkovi ne kuří oko,
které se nezahojí,
byť by Adam Eurydiku z pekla na svět přivedl.

Ostrovtip a sliby Jakuba Špalka končí a začínají
v koncentráku,kde Smrt dětem zpívá ukolébavku:
,,Hajej,můj andílku,hajej a spi..."

Brýle Jakuba Špalka se zahalily vlčí mlhou v listopadu
2004,když jsem mu do telefonu řekla větu:
,,Miluji tě jako Měsíc a hvězdy na obloze."
Poté byl na mé srdce spáchán teroristický útok napalmem
a blbinou jeho ústy:
,,Milovat,toť sobecké!Žena nemá práva říci muži:
Miluji tě!"
V té chvíli Cyrano odhodil svůj širák v dál
a na rameno Jakubovi vypálil cejch liliový.

Budiž zem plná koncentráků!
Budiž zem plná hřbitovů!
Nechť ne zemi raraši blázni se množí!
Nechť na zemi vrazi a nazí se hladí!
Ať mindrák Smrt líbá!
Ať hvězdy a Měsíc na obloze Jakub Špalek vlastní...!
Toť mé účtování v domě Božím.

Režie Jakuba Špalka v divadle Celetné se rovná výroku:
,,Nevidět.Neslyšet.Nemluvit. Běžet.
Nacpat Stalinovi fajfku tabákem.Zemřít!"

Dle Jakuba Špalka magie sexu neexistuje,
Bůh ji totiž uvěznil za nevěru do jablka poznání.
Opak
Dle Jakuba Špalka magie lásky neexistuje,
Světlonoš ji totiž pinknul při tenisu s Bohem
přes černí díru do paralelního vesmíru.
Východisko
Jakube Špalku požádej Béma o důchod!

Mobing a šikana,kterou zaujal Jakub Špalek
proti mému ,,Já" se rovná výroku:
..Být či nebýt?
Toť život či přetvářka?"
Autor Brožová Anna, 10.12.2008
Přečteno 636x
Tipy 1
Poslední tipující: dead-head
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí