Lítáme

Lítáme

Anotace: Veselá se zápletkou a happyendem:)

Lítám ani nevim kam lítám kolem.
Letíš,ale víš kam a tak sbohem.
Jen já sem byl hlupák pospícháš honem.
Já tu zůstávám stát stávám se stromem.

Lítám ani nevim jak lítám pořád dál.
Lítám a nejsem mág co se stromem stal.
Nevim co říct ti mám jen tak honem.
A tak tu zůstávám stát stávám se stromem.

Lítám,ale málo už dřevnatím.
Až teď sem pochopil co tím ztratím.
Já tě stále prosím a ty už se vracíš zpátky.
Už zase nejsem strom letím na plný obrátky.

Lítám,ale vim jak lítám kolem.
Letíš naproti mně letíš honem.
Lítáme spolu kolem lítáme pořád dál.
Sluníčko na nás zíralo a svět?
Ten se smál.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 20.09.2005
Přečteno 720x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí