Když

Když

Anotace: Pro moji milou, známou nebo ještě neznámou.

Když tě potkám na ulici,
srdce mé se rozehřeje.

Když za pár dní s tebou promluvím,
srdce mé vzplane.

Když se necháš někam pozvat,
srdce bude jásat.

Dáme–li si svoje slovo,
srdce nebude samo.

Řekneme-li si svoje ano,
bude to i úředně.

Budeme-li spolu celý život,
bude to i šťastně.
Autor Hantec, 12.12.2008
Přečteno 551x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí