...depresívny čas...

...depresívny čas...

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=d8hNTa-B4JI

čas,ktorý prežívam,
je nejak prázdny,
ako hrnček od kávy,
vypitej pred týždňom,

iba zrniečka ostali,
ako dôvod na zabudnutie,
a minulosť sa nevzdiali,
nie dnes,zajtra už vôbec nie,

únava sadá na prach mojich viečok,
moju radosť zahŕňa len plameň voňavých sviečok,
a žiara na nebi je stále temnejšia,
a moja duša v mraze stále teplejšia...

jason mraz ako liek na depresívnu samotu,
okolo a dookola ukazuje na prázdnu prázdnotu,
...la la la la life is wonderful,
Ah la la la la la la life is full circle...

zvyšky stratených nádejí nedajú mi spať,
chcem vstať,zas a znova vstať,
no ťarcha mojich prehreškov je ťažšia ako chcenie,
tak len v kútiku duše prosím o odpustenie...
Autor maliska, 13.12.2008
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, radexk, Bíša, Simísek, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí