Ještě jednou žít

Ještě jednou žít

Anotace: Kdyby to tak šlo...

Kdyby zpět se život vrátit dal
a já moh tak ještě jednou žít,
ten sen se mi už jednou zdál,
já věděl, čím bych chtěl být.

Chtěl bych Tvým otcem být
učit Tě chodit, mluvit a mít rád,
a vidět malou dívku v krásnou ženu se proměnit,
a pyšný bát na Tebe rád.

Chtěl bych být synem Tvým
a stále radost Ti jen dělat,
mít v Tobě vzor pevný jak Řím,
ale mít se také i kam schovat.

A chlapcem Tvým též bych být chtěl
a prožít s Tebou první lásku,
celý svět by mi ji záviděl
koho? No Tebe přec-moji lásku.

I přítelem Tvým já rád bych byl
a vznášel bych Tě ke hvězdám,
a celou celičkou, všude Tě políbil
a pak Ti řek já se o Tebe postarám.

Ze všeho ale nejvíc snad
já mužem Tvým chtěl bych se stát,
a vše co dříve já dát Ti chtěl,
stále jen Tobě dávati bych směl.
Autor Jan Blahovec, 20.09.2005
Přečteno 748x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmm, tak je krásná, nádherná .... šťastná to žena, která to tak má ...

21.09.2005 10:15:00 | NikitaNikaT.

Šťastná to žena.

21.09.2005 09:31:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí