Láska po 40 letech

Láska po 40 letech

Anotace: .. k výročí svatby pro mé prarodiče

Už je to dlouhý čas, kdy rovnala ses bohyni
a přesto jsou chvíle, kdy tají se mi dech.
Tvůj pas už dávno není vosí
a vlas šedivý se line po zádech.
Tvé oči jsou již bez hloubky lesních tůní
a přesto v nich jiskru můžu zahlédnout.
Tvé pleti dává lesk jen náhrdelník s perletí
a přesto mám touhu tě obejmout.
Tvůj krok už nepodobá se tanci lesních víl
a přesto je tvá chůze kouzelná, tak plna sil.
Ne, tvá krása už není sluncem v cizích očích,
ta krása je skryta lidem všem.
Já miluji ji ve dne i po nocích,
miluji tě dokud neumřem.
Autor ninive9, 13.12.2008
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí