Is anybody there?

Is anybody there?

Anotace: Inspirace..........=)

Hey you
Máš v duši stokrát pranou špínu
A přesto
Doufáš, že láska nás dva změní
I když víš, že já
Se trápím a chladnokrevně poslouchám tvý zdání
Tak nálehavý, bolest, utrpení

Bejt malá holka
A že bych vážně chtěla
Řekla bych ti, že tvá slova vážně zněla
Tak lehce, jak vanilková pěna na modravý vodě
Povídání
V mý duši... nechalo svý stopy
A šrámy
A bez ustání
Je v mým srdci pocit
Že chci a nesmím
A můžu a nechci

Tak řekni
Vždyť snad máš taky přání
A já je chtěla slyšet
Dokud´s nemluvil

Vezmi si kytaru
Vezmi a zazpívej
Kdo patří do hrobů
A kdo je velitel
Náš

Snad ne

Snad ty tóny nevšední
Mý city rozezní
Můj pán i učitel
Otec i nepřítel
On

Chci být
A možná i tvá
Tak dej
Ať ze mě jsem já
A zpívej

Mi
Autor Aziel, 13.12.2008
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí