Co pro tebe jsem

Co pro tebe jsem

Anotace: ..každý milujeme po svém,je láska o toleranci?

Jsem prý ďábel v těle anděla.
Ubližuji, neodpouštím,
ale to jsem nikdy nechtěla.
Jsem prý upír s nevinou tváří.
Nevidím, nevnímám,
vysávám sílu co z tebe září.
Jsem prý v beránčí kůži skrytý vlkodlak.
Netuším, nepřipouštím,
pohledem svým šířím strach.
Co vlastně jsem pro tebe má lásko?
Je mi moc líto jak o mně smýšlíš,
ale neumím tě jinak milovat.
Autor ninive9, 14.12.2008
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí