její ruka

její ruka

Anotace: vzpomínky...

Rukou bílou jak labuť
Tys hladívala mne
Já tiše vzlykal v koutě
Nemohoucí dítě

Tys raději mávla rukou svou
A já se rozbrečel
Pak chodíval jsem tmou
A smuteční písně pěl

Samotného jsi mne nechala
Já nechci ti to zazlívat
Vždyť ruka tvá mě hladila
A já zmohl se jen řvát

Nechtěla jsi pohledem o mne uvíznout
Nedivím se ti
Vždyť já chtěl jen v oblacích plout…
Autor grohy, 14.12.2008
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, Tomáš Marný, Lonely.girl, Quigleika, Romana Šamanka Ladyloba, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí