Světlo z nebe

Světlo z nebe

Anotace: Světlo z nebe - 25.5.05 Michal Paluska

Světlo z Nebe

Tam, kde horizont splývá-
V dáli předaleké…
Tam, kde mé Srdce zpívá-
A pro Lásku plane.

Tam, co červánku jsou-
A loudavě jdou a jdou…
Tam, co Tvé sametové rty-
Hladí mé smutné rty…
Tak smyslně, tak něžně…

……………………………….

Tam, kde Tvé hluboké oči-
Září Světlem z Nebe…
Tam, co vyznání jde ode mne-
A teplo Tvé mně vystačí.

Tam, kde tvé vlásky voní…
…Vanilkou…
Tam, co je hladím mojí…
…Rukou…

Na tom místě plném…
Světla z Nebe-
Otevřu Srdce zavřené…
A uvidím Tebe…

Potkali jsme se na zahradě…
Plná Tvého Světla z Nebe…
Tam, kde je naše Láska-
Milující a velmi šťastna.

Naše Srdce vedle sebe…
Milující pouze Tebe.
Tam, kde odbíjí věřícím zvon-
Tam, kde jsme vysadili náš strom.

Zvon, kterýž slyším stále bít…
Strom kterýž jsem nechal setít.
Aby na nás dopadalo-
Světlo z Nebe-
Oba nás hřálo…
Mne a Tebe!!!
---------------------------------------
Tam, za horizontem plném…
Skutků a zázraků…
Tam, se dotýkají rty mé a Tvé-
Pomalu a v úžasu.

Tam, kde si vítr hraje-
S Tvými vlásky-
Tam, co Světlo z Nebe…
Začíná z naší Lásky…

Tam, někde za horizontem…
Tam, někde za naším Srdcem.
Kde jsi můj celý život byla…?
Kde jsi svůj celý život snila…?

Stojím zde takový jaký jsem…
A v dlani Světlo z Nebe jen…!

Citát:
„Oheň je jak Láska, který spaluje dřevo svojí vášní…“ Michal Paluska

Michal Paluska 25.května 2005
Autor Sv.Michael, 14.12.2008
Přečteno 591x
Tipy 3
Poslední tipující: PatriceB, Kes
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

You can kiss me now. :)

27.12.2008 22:02:00 | PatriceB

...vítej na Literu :-)

15.12.2008 22:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí