Prostá

Prostá

Anotace: Ohlas písní zakázaného milování

dvě bílé věty uprostřed talíře na mě trčí
se slovy "co to děláš ty bláhová"
mají tvoje temné duté oči
topím se jsem už taková

a nemůžu jinak než jim odpovědět
a omlouvat se a vymlouvat
a čekat až mi samy dají vědět
kam se hnout, jak se zachovat

a ony mlčí, bílou mlhu v sobě
co zakryla mi oči rukou tvojí
to kvůli tobě, jen kvůli tobě
přijímala bych pod obojí

tvé tělo i krev
můj pane
Autor Radiii, 15.12.2008
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

borcovitý:D

12.01.2009 15:07:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí