Loučení

Loučení

Anotace: ...

Dostal jsem oprátku
za jednu hrátku
se ženou nádhernou
věřil jsem v pohádku

jako ta vůně co vzrušuje pocity
tak i ta důvěra dodává odvahy
pak přijde jiný květ
a tomu nelze přivonět

teď stéká mi po tváři
slza té lásky
ta žena mi hodila
do srdce vrásky

stéká a padá slza ta přetěžká
ta vůně mi vzala v co jsem doufal
lásku tak nádhernou
teď stala se vzdálenou

co je to láska,touha a důvěra
spojení tří slov
a z toho je nevěra

jak rychlé je zklamání
vůně strach nahání
myšlenky bolavé
kdo jim sen vrátí?
loučím se,padám
do smutku tápání
loučím se,padám do tmy poznání...
Autor Quigleika, 16.12.2008
Přečteno 403x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rolnička, Holis, NikitaNikaT., LucQa, Bíša, toužím.jít.dál, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám lehce smíšený pocit, básenka stojí za přečtení a takové to pozastavení v myšlenkách...

16.12.2008 21:58:00 | NikitaNikaT.

...slza lásky...jak mi je to blízké...hezky napsané

16.12.2008 12:38:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí