Pořád není pozdě?

Pořád není pozdě?

Anotace: .

V žilách mi zas proudí slova
jazykem hledám oázy tvého těla.
Nechtělas a pak zase chtěla.

mé srdce je souvětí
ve kterém nic není
hlavní ani vedlejší

Mizím v tobě
a opět se vynořuju,
jenže čím dál víc se opožďuju.
Autor Tecka 2, 16.12.2008
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, 6thSun, csieksbo, Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí... ST

16.12.2008 23:00:00 | csieksbo

Druhá sloka se mi obzvlášť líbí, hezky řečeno.

16.12.2008 10:55:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí