štastné úterý

štastné úterý

Anotace: Pokračování sbírky sedm dní

Šťastné Úterý

Budík za tmy zase zvoní,
Jitřenky mi jistě poví…
Že dnes to bude lehké u ní,
Osud to chce, tak to praví!!!

Vidím, Ty zase přicházíš-
Den jsem Tě neviděl, už mi scházíš.
Vůně Konvalinek a Vanilky-
Úsměv jako z Pohádky…

Pomalu projdeš kolem,
Chtěl jsem se zeptat-
Ale mizíš za rohem…
To se nemělo stát!!!

Hodiny se točí po směru-
Ukazují, je čas k obědu.
Opět Tě vidím na náměstí-
Za to může Osudové štěstí.

Konečně ses na mě usmála,
A duši mou tím zahřála…
Sedli jsme si na náměstí,
Byl to můj zážitek nevšední!

Povídali jsme si, čas běžel-
Zvon tři odbíjel, hluboce pěl…
Soulad byl patrný - z našich těl.
Ulicemi tón osudný třikrát zněl!

„Oheň je jak Láska, který spaluje dřevo svojí vášní“ Michal Paluska
Autor Sv.Michael, 16.12.2008
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí