Jsi...

Jsi...

Anotace: ...

Jsi rudá růže, co mě okouzluje.
Jsi opalená kůže,která ohromuje.
Jsi studánka s průzračnou vodou.
Jsi klíč, který Tě pustí za svobodou.
Jsi krásná jak dekorace na mém okně.
Jsi plamen naděje, co mě nenechá potmě.
Jsi světlo na konci tunelu.
Jsi ta, kterou miluju!!
Autor Nebbisha, 17.12.2008
Přečteno 894x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí