Den čtvrtý

Den čtvrtý

Anotace: A byl večer a bylo jitro, den čtvrtý.

To v co věřím
svěřím
tmám,
nebeským výšinám
a nebo třeba sněhu.
Svou něhu
zašeptám oblakům.

Co mi zbývá?

Všechno mi padá z rukou...
Něco tu přebývá
(to já)
a něco... něco chybí.

Žilami v rukách
v mukách
proudí cit.
Nedá se uchopit,
nedá se zastavit...
Musím s ním žít.

A pak se o něj podělit...
Autor Bůchví..., 17.12.2008
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, labuť, dablik007, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí