Sen nebo skutečnost?

Sen nebo skutečnost?

Anotace: To je mé vyznání jen pro Tebe má lásko, miluji Tě a nevím jestli uneseš břemeno mé lásky.

Když spím cítím vůni,
když spím slyším hlas,
když spím cítím doteky a mám husí kůži,
je to láska nebo mráz?
Tak tedy je to sen nebo skutečnost?
Ty jsi můj sen, který se změnil,
já cítím Tvou vůni,
já slyším Tvůj hlas,
já se Tě dotýkám,
já opravdu mám husí kůži.

Autor Tomassi, 12.10.2004
Přečteno 1414x
Tipy 1
Poslední tipující: Aniba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí