Láska

Láska

Anotace: ...

V přítmí,
při záři svíčky jediné,
píše dívka,
básně milostné.

V tajnosti svou lásku má,
před světem ji chrání,
nikomu ji neprodá,
není jen tak k mání .

Pod zářící lunou,
postava se krčí.
Lásky má náruč plnou
Dívce ji podstrčí.

On jí říká "má drahá",
Ona o polibek prosí.
Báseň s touhou psaná,
leží v odpadkovém koši
Autor Nebbisha, 17.12.2008
Přečteno 474x
Tipy 4
Poslední tipující: Lonely.girl, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

goood

17.12.2008 18:37:00 | Vanesska

...no tak dobře,tip

17.12.2008 17:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí