obchodník s deštěm

obchodník s deštěm

Anotace: ,,

Přívaly vody
uhas lásku mou
tak strašně pálí
požár mám v srdci
a plamen savanou
ke mě se valí
kouř vítr zvedá
a mračna zlověstný
když vždycky všechno víš
tak teda pověz mi
jak přivolat déšť.
Za městem v horách
kde nebe vrchů se dotýká
ve skalách ukryta je sluje
tam najdeš obchodníka
co s deštěm obchoduje
možná ti prodá
průtrž mračen
levněji jinde nekoupíš
až provazy deště
budeš zmáčen
možná tu lásku uhasíš
Autor zenge, 17.12.2008
Přečteno 349x
Tipy 15
Poslední tipující: Zpátky, Marupiara, BArBArKO, Holis, NikitaNikaT., Kubino 2, Myrja, Psavec, Mbonita, hostmen, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básenka mne zaujala. Lehce Mystická... ale povedená...

19.12.2008 10:37:00 | NikitaNikaT.

Hasit lásku? Není to škoda? Povedené ...

17.12.2008 22:48:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí