Spomenieš si?

Spomenieš si?

Anotace: ...

ked vianoce klopú na dvere,
spomenieš si?
na naše štedré večere?

ked vianočný čas je blízko,
spomenieš si?
máš ešte moje číslo?

ked vianoce sú za rohom,
spomenieš si?
na spoločný pohár s jahodou...

ked vianoce tráviš akoby sám,
spomienieš si?
že tá hviezda patrila kedysi nám?
...
spomeň si...
Autor maliska, 17.12.2008
Přečteno 409x
Tipy 8
Poslední tipující: radexk, eery, Psavec, Bíša, enigman, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

inu jak říkám, jsi zárukou kvality - pěkné! čau Radek

19.12.2008 13:35:00 | radexk

vzpomene..

17.12.2008 20:17:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí