V pracovní den

V pracovní den

Anotace: ...

Míváš čas?
Během vstávání za tmy
Nestíhání tramvaje
Konzultování o ničem,
Překračování časových limitů,
*
Uprostřed hektických dní
Zastavit se s ní
A obejmout ji upřímně…

Míváš čas?
Během telefonování s řediteli,
Vyčítání od nadřízených,
Promýšlení strategií,
Dohadování o rozpočtu
*
Během stresů o tom,co má nemá být,
V mysli její touhy mít
A spalovat žárem těla…

Míváš čas?
Během poslouchání pokynů,
Nerespektování nařízení,
Jednání a hádek s čísly,
Pozorování výplatní pásky,
*
Mezi termíny které nepočkají,
Všímat si maličkostí co s chtíčem hrají
A zůstat normální
Autor d.i.z.z.y, 17.12.2008
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Zinda, Bíša, Květa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi ti většina odpoví....nemám - ale já říkám "Tak si ho dop.. udělej."

Chválím, fakt výstižný dílko

18.12.2008 00:30:00 | Květa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí