Vášeň pro Pepu...

Vášeň pro Pepu...

Anotace: ...ehh xD velmi stará básnička o největším zklamání,jaký jsme kdy zažila...

Pro ty hnědý oči,
dala bych svůj svět.
A z jeho malinových rtů,
vyšlo sotva pár vět.
A když si to tak vemu,
tak ta zrada byla moc.
A nejradši bych vzala zpátky
nejsmutnější noc.

a bylo to tak hnusný,ode mě nejvíc
chtěla jsem to všechno,a nezbylo mi nic!

a teď se můžu spolehnout
a nic a nic a nic
však náladu mi kazí,
že píšu vše a víc...

tady mě máte celou
takou jaká jsem
však nejde vzít zpátky
co brala bych jak sen

A proč jsem taká mrcha
a proč mi za to stál?
kdybych byla zticha,
nešlo by to dál.
A kdyby to dál nešlo,
tak kdo by se mě bál?
a já mrcha myslím,že za zábavu mi stál...

a omluvý mý platí,
a nikdo je nepřijal
kámošky mý zlatý
mě za potvoru maj'

A kvůli tomu chlapci
cejtim se jak nic
když mě Pepa nechce
nechci žít už víc...!
Autor Tessi, 18.12.2008
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vrátilas mi vzpomínky na mou stejně nešťastnou lásku...jen čas ten rány léčí

21.12.2008 13:04:00 | Chelsinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí