Irresolution

Irresolution

Anotace: Davímu :(

Je noc básníků,
tak dnes nechoď spát.
Je noc andělů,
pojť si ještě chvíli hrát.

Zastav měsíc,
nechci den,
zastav čas
a vyjdi ven.

Neskrývej se,
vždyť nekoušu,
usmívej se,
taky nepláču.

Chci tančit,
ty snad ne?
Nenech se prosit
a vyzvi mne.

Kam zas utíkáš?
Že nevíš co chceš?
Ať jednou není pozdě,
až se rozhodneš.
Autor FETKA, 18.12.2008
Přečteno 317x
Tipy 9
Poslední tipující: Judita, Beepat, Radek.oslov.Šafárik, Rolnička, WhiteSkull, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí