Věř v lepší zítřky

Věř v lepší zítřky

Anotace: báseň trošku staršího data, taková obyčejná...

Srdce na malé kousky je rozbito,
kvůli nám dvěma mnoho slz bylo prolito
a čas jako nejlepší lékař stále nepomohl...
Smutek duši zahalil do temného roucha bolesti a zloby,
nemáš sílu vrátit se do reality, do téhle hnusné doby
a proto uzavíráš se do svého světa,
kde jen láska a upřímnost vzkvétá...
Přijmi prosím mou pomocnou ruku
a pojď se mnou budoucnosti vstříc,
vždyť víš, že vše má svůj rub a líc,
tak prosím nevěš svou hlavu krásnou,
je načase udělat tě zase šťastnou...
Autor efie, 18.12.2008
Přečteno 515x
Tipy 3
Poslední tipující: Caracol, Mbonita, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dojemná, od srdce, krásná

18.12.2008 21:36:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí