Co mi zůstalo

Co mi zůstalo

Anotace: vůbec nic mi z Tebe nezůstalo.....ale přece..

CO MI ZŮSTALO
co mi zůstalo, poté,
co jsi odešla
smutná melodie slov nikdy nevyslovených
hořký příslib rtů nikdy nepolíbených
svíravý žár tajně ukradených pohledů
pocit malosti a beznaděje pod nekonečnou noční oblohou

co mi zůstalo, poté,
co jsi odešla
nádherné fluidum krásy vznášející se všude kolem
mrazivě bodavý pocit marnosti z nedotknutelnosti Tvé křehké postavy
jak ostrý nůž zraňující záblesky smutku a melancholie ve Tvých očích
slaná pachuť slz vší silou potlačovaných však nakonec stejně nepotlačených

co mi zůstalo , poté,
co jsi odešla
srdce zraněné však vší svou silou jen a jen pro Tebe bijící
horoucí myšlenky plné krásných představ a obrazů nikdy nenaplněných
vzpomínky tak krásně bolestné však navždy spojené s pohledem Tvých očí
čistá víra, že tyto myšlenky na Tebe, přece nemohou být hřích

co mi zůstalo, poté ,
co jsi odešla
vůně Tvých vlasů, když mi bylo dopřáno těšit se z Tvé blízkosti
hudba konejšivě laskavá , když jsi se jen tak pro nic za nic na mne usmála
láska, jež mi horce proudila v žilách, ač mi nikdy vlastně nepatřila
ten nepochopitelně krásný a tajemně vzrušený pocit z toho, když má člověk někoho rád

tak to mi zůstalo,
poté,
co jsi odešla.
Autor spitz, 18.12.2008
Přečteno 474x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., PoeziGirl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=1M5kyk99SEk

10.01.2009 11:09:00 | hanele m.

Krásný

28.12.2008 12:44:00 | PoeziGirl

vynikajíící práce - kolego =) !!!

19.12.2008 01:10:00 | Terezie Prajzlerová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí