Touha

Touha

Anotace: -------

Já touhou usínám v beznaději
a bráním se citů,co se mi dějí.
A do prázdna rukou nemohoucí
snažím se chytit srdce vroucí.

Chytit a spoutat,toť přání moje
a válečník,co utíká z boje
je jen mým stínem na duši
co mu dýka v zádech nesluší.

Rozechvělou dlaní,meč tasí k boji
a nevěří na tuhle sázku,
není to boj,jen slunce se bojí
že spálí lásku.

Nechci zůstat sám a brousit jen meče
co hlavy stínají.
Rád budu sám poslouchat v kleče
a dál milovat potají.
Autor Karel Peter, 19.12.2008
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Lonely.girl, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná zpověď..
je to srdce na dlani
dáno nám
a já s tím darem nemrhám.
ST

19.12.2008 08:37:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí