Trochu naivní láska

Trochu naivní láska

Anotace: ,,,

Trochu naivní láska

Srdce mi krvácí
A duše řve,
Chce do nebe tam,
Kde dotyky tvé
Pro ni jsou .

Kde bolesti není
Jen z lásky chtíč,
Kde lásku z dlaní
My budeme pít.

Kde mrtvých nebude
Tak jako na zemi,
Kde ruce mi pohladíš
Vždy ráno růžemi.

Kde věci ztracené
A bolesti odvanou,
Kde při zlé ráně
Od přítele stranou
Srdce se bude smát
A tiše skromně milovat.
Tvé srdce mé a já to tvé.

Tohle nebe najít
A žít v něm staletí
Dřív než pan žal
Rozešle prokletí.

Možná již rozeslal.
Autor ivanka777, 19.12.2008
Přečteno 346x
Tipy 9
Poslední tipující: Květka Š., Psavec, efie, Petbab, Isobel, Alasea, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pan žal
zoufalství rozeslal
Paní naděje
na něj se usměje
A pak je zahalí
sněhové závěje
..lásky...

19.12.2008 15:07:00 | Isobel

taky mi došlo.. :O( hezounkatě napsaný ...
já se picnu roboti říkají TMA..

19.12.2008 14:08:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí