Ty už se mnou nejsi

Ty už se mnou nejsi

Anotace: Tohle dílko je určené pro jednu krásnou mladou dívku,kterou jsem velice miloval,a kterou mě bohužel tragicky vzal osud....nic není horšího než ta nekonečná beznaděj a samota kolem vás...

Zavři oči,
dej mi své ruce,
určitě to taky cítíš,
půjdeme spolu obejít svět.
A až ho obejdem,
vyberem si jedno místo,
na kterém už zůstanem.
Budem tam jen Ty a já,
a taky naše láska veliká.
Přestane pro nás existovat okolí,
všechno zlé se rychle zahojí,
a naše láska bude už navěky,
chceš to takhle i Ty???

Tohle jsem si přál,
když jsme spolu byli,
přeji si to i ted,
ale je tu velkej rozdíl v tom,
že Ty už tady nejsi...
Autor Lord Aragorn, 19.12.2008
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Paulín, efie, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí