Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Někdy city píší sami za sebe.

Zeptej se slunce,proč svítí a hřeje
A dokáže donutit žít
Po jeho západu zní otázka „ Kde je ?“

V jeho paprscích chce každý být 

 

Zeptej se větru, jak dokáže hladit
A být vánkem laskavým.


Kdo propadl lásce, tak verše mu šeptá
Stává se kritikem nestranným. 

 

Zeptej se vody, proč svým objetím

Hořící srdce ochladí
Svým proudem odnáší smutek i slzy
Kdo se jí odevzdá, toho nezradí.


Ale prosím, neptej se
Proč Tě tolik miluji
Tolik slov na světě není


S Tebou čas utíká podstatně rychleji
Bez Tebe zbývá mi snění

Autor Mausik, 19.12.2008
Přečteno 835x
Tipy 5
Poslední tipující: padající do neznáma, Bíša, Mbonita, Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí