Vlož mi...

Vlož mi...

Anotace: Hansard a Irglová - If You Want Me. A tohle nějak vzniklo :-)

Sbírka: Mea Decora Matrimonium

Vlož mi na jazyk jeden oplatek
a já ti odpustím
hříchy, které jsi ještě nespáchal.

Vlož mi do dlaně jednu tvou ruku
a já ti povím,
co už jsi udělal.

Vlož mi za ucho jednu z tvých růží
a já ti nepovím,
co už se dlouho snažím říct.

Vlož mi do uší jedno z tvých sladkých slov
a já zapomenu,
proč mě bolí duše.

Vlož mi do nosu jednu z tvých vůní
a já nevzpomenu,
co bolelo mé srdce.

Vlož mi do očí jeden tvůj úsměv
a já roztaju,
jako už tolikráte...
Autor Karmínka, 19.12.2008
Přečteno 364x
Tipy 17
Poslední tipující: joaneee, NikitaNikaT., MishaX, Egretta, Charibeja, Holis, Psavec, lecrecia, enigman, BArBArKO, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný návod na vlož mi
jen poslechnout...

19.12.2008 22:04:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí