Náhrdelník

Náhrdelník

Anotace: Touha

Jako perly na nit navlékám myšlenky
touha po jejím půvabu čarotemném
obdivujíce i na sklenici otisk od rtěnky
tak moc toužím viset na krku přenádherném

Snad možná chci jen zůstat u pouhého snění
snít,toužit a sledovat jak se touha mění
ochabne,nabyde,uvadne,zešílí.....?
tak nejistě vzrušující nevědění

Buď zazářím a prudce vzhůru vzroste moje cena
neb nit se přetrhne já rozkutálím se do ztracena
Autor Beny Magnum44, 19.12.2008
Přečteno 440x
Tipy 8
Poslední tipující: Pešulka, Jin, 6thSun, WAYWARD, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vítej na Literu :-)

20.12.2008 00:49:00 | WAYWARD

navlékáš slova na šnůrku
veršů
jako hvězné skvosty..
ST

19.12.2008 22:55:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí