Miluju tě

Miluju tě

Anotace: ...podle Marseluse:) (mě):D

Milovat neznamená,
tomu druhému to stále říkat.
to je vlastnost zcela jiná.
Než to stále opakovat.

Jemnými gesty,
ti najevo dává,
že na cestu lásky
se s tebou vydává.

Obdarovává tě dárky,
malými i většími.
Zahrnuje tě polibky.
Domácími i venkovními.

Je z tebe celý pryč,
když mu řekneš něco o rozchodu,
vypadá jak kdyby ho bil bič.
Pláče a hledá kus kapesníku.

Tak si toho všímej
a konečně poznáš,
pro koho jsem živej.
Autor Marselus, 20.12.2008
Přečteno 711x
Tipy 3
Poslední tipující: Thesssinka, Filková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To říkám pořád..

20.12.2008 21:19:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí