Svoboda

Svoboda

Anotace: ...je mi to líto,ale myslím že dnes se takových lidí najde až moc....

Oči jak korálky
nebo jak sklíčka
a to je jedno snad
mohu si vybírat

život mám jen jeden
tak proč být medem
užívat to je slast
vychutnat každou z Vás

bílou,čokoládovou já rád
jsem jako motýl
taky si vybírá

ozývá se stén
zní jak meluzína
ach je z toho všeho
tak krutá zima

dívčino,prober se
kvůli mne neplakej
pro jednu tu nejsem
jsem rozmlsán Belgianem

to je tak sladký
že mě to zasáhlo
nemohu jen s tebou být
i dalším chci pod kůži vlízt

ale jen na chvilku
u tebe byl jsem dýl
a vidíš co děláš?
své korálky nutíš mi

už jsem měl jich až dost
syt jsem
mám rád svobodu
a teď dívčí diadém...
Autor Quigleika, 20.12.2008
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, LucQa, Bíša, Nút, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No smutná je ve své podstatě...i když hluboce ze života..

20.12.2008 15:20:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí