Má lásko..

Má lásko..

Anotace: Prou mou jedinou a pravou..tu kterou miluji a pro kteoru ziji.. Prosim komentujte at mam zpetnou vazbu na me dila a vim co zlepsit. Diky.

Má lásko

Má lásko jediná,
jen tobě chci svou duši dát.
Má lásko jediná,
se mnou se nemusíš bát.

Jen tobě já chci své srdce dáti,
tys má láska jediná.
Společně naše chmury budou odváti,
protože láska naše životy protíná.

Má lásko jediná,
jen tebe já miluji.
Má lásko jediná,
tvé jméno si potají hláskuji.

Jakmile jsem tě poprvé spatřil,
byl to okamžik úžasný,
já tvé číslo si hned opatřil
já věděl, že odejdu s tebou do časů překrásných.

Má lásko jediná,
jsi to nejkrásnější co mě potkalo.
Má lásko jediná,
jen s tebou chci býti natrvalo.

Tvé vlasy nádherné,
jak hladina vody zčeřené.
Tvé oči rozverné,
jak studna hluboké.

Má lásko jediná,
jen pro tebe já žiji.
Má lásko jediná,
před tebou já skláním svou šíji.

Já miluji tě tak jako nikoho,
má bohyně překrásná,
dokázala bys omámit nejednoho,
děkuji ti, že mě si vybrala tvá ruka spásná.
Autor MaT0.1, 20.12.2008
Přečteno 787x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí