Adresát neznámý

Adresát neznámý

Anotace: jedna noční ESEMES...

Psaní milostné, co určeno je mé vyvolené,
proč to nezbedné vždy k Tobě bezvýsledně zbloudí?
otevři ho a nasyť jím své srdce
nebo nepřečtené pošli Té co ji patří.
Té, co jí znám ze snů nocích nejčistších,
Té, co nejsvatější věc mi v sladkém nevědomí potají ukradla...
Autor Lupinus, 12.10.2004
Přečteno 638x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí