Kurtizána lačná po citu

Kurtizána lačná po citu

Anotace: Nepoznaný cit

Bezcitná děvka
toužíce poznat lásku

Málocenné předstírání
citu,který pozbývá

Vzpírá se mužské moci
tak urputné pohrdání

Nehty zaryté do krve vzdorují
cynická vášeň nepoddat ego

Oplzlé hulvátsví lahodí uchu něžnému
jemné slovo odpuzuje horoucímu chtíči

Krvesmilné sémě chrlí chlípnost
v rozžhavené lůno v opilé vášni

....láska ? ....

nenachází se nikde v blízkosti
Autor Beny Magnum44, 21.12.2008
Přečteno 312x
Tipy 11
Poslední tipující: xavian, Caracol, Mbonita, Jin, 6thSun, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nachází, jen se schovává:-)

21.12.2008 16:53:00 | Caracol

rozervanost citů ničí duši
zabíjí něhu
a ten cit..zvaný láska

21.12.2008 12:40:00 | Mbonita

Hm,zajímavý,honem frčím na Tvý další kusy!:-)

21.12.2008 09:52:00 | 6thSun

...by ses divil,jak je někdy dlízko.ST

21.12.2008 09:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí