Tančím sama

Tančím sama

Anotace: někdo to určitě pochopí...

Co je to za hlas,
ten v mé hlavě?
Proč mi jen nadává
a řve na mě?

Jen jednou na něj
podívat bych se chtěla!
Nač jeho silueta
se do mě vryla?

Srdce se rozbuší,
když blízko je on,
už ani nevnímám,
že všude je shon!

Lidi už nevidím,
cítím tě stále.
Nyní jen s tebou
chci zůstávat v sále.

Tak kde jsi princi
můj na bílém koni?
Odjel jsi, tak proč
to tak bolí?
Autor loverose91, 21.12.2008
Přečteno 363x
Tipy 9
Poslední tipující: BArBArKO, Psavec, Caracol, Lonely.girl, Quigleika, Paulín, honnnzik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.... myslím, že rozumím...

21.12.2008 16:41:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí