Raní šálek

Raní šálek

Anotace: malý hořko-sladký nápoj pro nás dva

Do šálku mícháme lásku i nelásku,
čas pádí zběsile dopředu pozpátku
a všechno stejně jako poprvé
nekončí a nezačíná,
jsme sirotci svých vlastních rodičů,
hledáme čí je to vina.

Do šálku mícháme lásku i nelásku,
jistota rozdává falešnou záruku,
a nad bitevním polem postelí
zapadá slunce stínů,
ticho nám hraje k tanci- poslechu
pár nekonečných minut.

Do šálku mícháme lásku i nelásku
a z jizev po těle pletem si oprátku,
pak naše slzy čerstvě pražené
zabalíme do kornoutů
a odpustíme si své neviny
teď,
když jsme zase spolu
Autor Bušík, 21.12.2008
Přečteno 525x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiřina, hanele m., Nút, Holis, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím jestli je to záměr avšak každopádně se ti ve svých básních daří úplně vcucnout čtenáře a jeho fantazii mezi řádky čteného... nádherná záležitost

03.06.2009 17:22:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí