Vyznání

Vyznání

Anotace: Nevím, kritizujte si, ale já to musela napsat..

Úsměv na tváři mi ihned vykouzlíš,
v pytlík plný štěstí mě proměníš,
vím, že mi rozumíš,
když je zle pohladíš.

U tvého těla chci usínat,
na krásné vzpomínky s Tebou vzpomínat,
s Tebou se zlu schovávat,
jen s Tebou si dětsky hrát.

Přišel jsi nečekaně,
přišel jsi komplikovaně,
nenechám Tě utéct okatě,
půjdu s Tebou ruku v ruce.

V mojí hlavě se známe léta,
není tomu tak - škoda.

Jsem schopná Ti vše říct,
není to o tom kdo je dříč.

Můj tep se nedá spočítat,
když vedle mě chceš jen tak odpočívat!!

Moje ztracená půlka jsi TY,
Tvůj úsměv, Tvoje oči, jen TY, zůstaneš uzamčen v mém srdci.
Autor Ette, 22.12.2008
Přečteno 838x
Tipy 5
Poslední tipující: NotHot, WAYWARD, Ahorria
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to více než hezké, je to užasný =) ST

24.05.2009 19:29:00 | NotHot

Je to celkem hezké ;)

12.01.2009 20:13:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí